ARIE VAN LOOPIKAdverteren of online marketing inzetten?


Voor u als adverteerder is er de laatste jaren heel veel veranderd. Veel media verdwenen, het internet kwam op, nieuwe media zagen het daglicht. Vrijwel iedere Nederlander maakt tegenwoordig gebruik van meedere social media kanalen. Kanalen die een jaar of 20 geleden nog niet eens bestonden.

Ondertussen telt Nederland meer dan 10.000 verschillende gedrukte magazines en kranten, meer dan 7.5 miljoen websites en vele honderden radio-en televisiestations: het aantal keuzemogelijkheden voor u als adverteerder is zo langzamerhand onbeperkt. Dat lijkt misschien heel handig, maar wij ervaren dagelijks dat veel adverteerders zo langzamerhand door de bomen het bos niet meer zien.

…En daarom is er Multor Media. Wij helpen u om uw weg te vinden als adverteerder. Om de doelen te halen die u zich stelt met uw advertentiecampagne en/of uw online marketingstrategie. Of het nu gaat om adverteren in gedrukte media, om online adverteren of om de inzet van online marketing: u bent bij ons aan het goede adres om in contact te komen met uw doelgroep(en). Daar zijn we al meer dan 20 jaar mee bezig; vanaf het prille begin van de internetrevolutie. Ik beschouw het als mijn bijzondere en persoonlijke opdracht, om samen met mijn vakbekwame en tot het bot gemotiveerde team van collega’s te ontdekken wat werkt, in het woud van mogelijkheden. Een wereld die er vaak letterlijk iedere dag weer anders uit ziet.

Om succesvol te kunnen blijven in het helpen van onze klanten bij alle ontwikkelingen, besteden we in ons bedrijf heel veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en aan het opdoen en bijhouden van kennis. U mag van mij en mijn collega’s dan ook altijd de nieuwste inzichten verwachten, met een heldere kijk op de kansen die er voor u liggen. We doen het graag en met persoonlijke aandacht. Om u zo goed mogelijk te helpen; om de beste te zijn en te blijven in ons vak. Maar vooral ook omdat we er echt plezier in hebben!

 

BriefpapierMultorMedia

Arie van Loopik
Mobiel: 06 51077103
Email: arievanloopik@multormedia.nl
LinkedIn