ADVERTEREN IN PRINTMEDIA

Consumenten of zakelijke doelgroepen?


Nederland telt ondertussen meer dan 10.000 verschillende print magazines en kranten. Via Multor Media kunt u printmedia inschakelen om met uw advertentie consumenten te bereiken. Ook de zakelijke doelgroepen kunt u bereiken door te adverteren in een van onze vakmedia.

Aedes – Aedes Magazine
In Aedes Magazine bereikt u bestuurders, directeuren, managers en medewerkers van corporaties. Daarnaast wordt het magazine gelezen door opdrachtgevers die beslisser over belangrijke investeringen en koopsector en huursector. Is dit uw doelgroep? Dan is Aedes magazine het juiste print medium voor u!

Vereniging Eigen Huis
Wilt u woningbezitters bereiken? Bij Multor Media bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om mensen die al een huis bezitten of van plan zijn om een huis te kopen, Vereniging Eigen Huis is het geschikte medium voor u om in te adverteren.

U kunt kiezen uit de mogelijkheden in het Eigen Huis Magazine of de mogelijkheden die Eigen Huis biedt via haar website en de bijbehorende digitale nieuwsbrief.

Vakmedia UNETO-VNI
UNETO-VNI is uitgever van drie vakbladen: K&S, E&I en VV+. Via de vakmedia van UNETO-VNI bereiken we nagenoeg alle W-installateurs, E-installateurs en adviseurs in de installatiebranche. Meer informatie over de vakmedia van UNETO-VNI vindt u hier.

KBO-Brabant – ONS Ledenmagazine
Ook helpen wij graag adverteerders die zich toeleggen op de
seniorenmarkt. KBO Brabant is een actieve vereniging voor iedereen vanaf 50 jaar. De 132.000 leden van deze vereniging ontvangen 11 keer per jaar het ledenmagazine ONS. Wilt u senioren bereiken dan is ONS voor u de beste keuze. Meer informatie over KBO-Brabant en het ledenmagazine ONS vindt u hier.

Varkens.nl
Verhalen en ervaringen van collega-ondernemers, stakeholders en experts vormen de basis voor het vakblad Varkens.nl. Altijd vanuit een actuele ontwikkeling of behoefte geschreven. Behoren ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers in de varkenssector tot uw doelgroep? Met uw advertentie in het vakblad Varkens.nl weet u zeker dat u de juiste doelgroep bereikt.

Tevens is het mogelijk om kennispartner van Varkens.nl te worden. Hier vindt u deze mogelijkheden.

Online Adverteren


De mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken uitbreiden? Bekijk de mogelijkheden van online adverteren eens!

Lees meer

Online Marketing


Samen met zusterbedrijf Signum Marketing verzorgen wij de mogelijkheid om actief te zijn met online marketing. 

Lees meer