Advies op maat?


De media adviseurs van Varkens.nl staan voor u klaar om u te adviseren over uw optimale bereik binnen deze doelgroep. Behoefte aan advies op maat? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen gelijk contact met u op!

IK WIL ADVIES OP MAAT

Advertentiemogelijkheden Varkens.nl

Varkens.nl is uitgegroeid tot hét onafhankelijk platform voor de Varkenshouderij. Zo helpt Varkens.nl ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers in de varkenssector door middel van het vakblad, website, bijeenkomsten, workshops en trainingen om nog beter te worden in hun vak. Hierin bieden we onafhankelijke en relevante kennis, tools en producten.

Periodieke inhoudelijke aandacht in combinatie met concrete kennisproducten. En bovenal: relevant voor de varkenshouder.

Het vertrouwde vakblad Varkens.nl heeft een vernieuwde insteek: verhalen en ervaringen van collega-ondernemers, stakeholders en experts vormen de basis. Altijd vanuit de actuele ontwikkeling of behoefte geschreven.

Hieronder vindt u alle relevante informatie en mogelijkheden.

varkens-nl_

Bereikcijfers

Vakblad

3.500 exemplaren per editie

10.080 lezers per editie

Website

35.000 pageviews per maand

16.000 bezoekers per maand

6.200 unieke bezoekers per maand

Digitale nieuwsbrief

3.200 abonnees per editie

49% openingspercentage

90% clickrate

Varkenshouderij bereiken

11 keer per jaar ontvangen 3.500 abonnees het vakblad Varkens.nl thuis op de mat. Vol met relevante informatie is Varkens.nl het toonaangevende vakblad voor de varkenshouderijen.

Klik op de cover hiernaast om online een recente editie te bekijken.

Naast de print uitgave van het vakblad Varkens.nl kunt u ook online in contact komen met de varkenshouders door middel van adverteren op de website Varkens.nl en de digitale nieuwsbrieven die tweewekelijks verstuurd worden.

Duidelijke voordelen van Varkens.nl:

Periodieke aandacht binnen een duidelijke niche
De digitale nieuwsbrief van Varkens.nl komt periodiek uit bij een grote groep varkenshouders binnen. Zij bezoeken ook dagelijks de website. Een mooie kans voor u als adverteerder om uw dienst of product via deze kanalen onder de aandacht te brengen.

Ruim bereik
Varkens.nl heeft als doelgroep varkenshouders in Nederland en België. Gespecificeerd in verschillende segmenten. Daarnaast wordt Varkens.nl gelezen door mensen actief in periferie van de sector zoals veevoeradviseurs, dierenartsen, voorlichters en veehandelaren.

Wordt partner!
U krijgt de meeste aandacht, als uw bedrijf, dienst of product via verschillende kanalen en manieren onder de aandacht brengt. Download hieronder de mogelijkheden.

DOWNLOAD MEDIAKAART VARKENS.NL

Kennispartner Varkens.nl

In samenwerking met de Producentenorganisatie Varkenshouderij, VarkensNet en Stichting KPV organiseert Varkens.nl kennissessies en trainingen voor varkenshouders en medewerkers. Voor u de mogelijkheid om uw autoriteitspositie te versterken bij een groep zeer geïnteresseerde (potentiële) klanten, inclusief bijhorende media aandacht in bovengenoemde media. De voordelen zijn:

  • Presenteren alles kennisexpert op een relevant onderwerp.
  • Direct communiceren met gemiddeld 60 varkenshouders.
  • Profilering onder klanten en potentiële klanten.
  • Direct antwoord van (potentiële) klanten op onderwerpen die leven in de markt.
  • Bereik onder praktisch alle varkenshouders in Nederland.
  • Vermelding in de email-nieuwsbrief, op Varkens.nl en het magazine Varkens.nl.

Als toeleverancier kunt u partner worden. De mogelijkheden kunt u hieronder downloaden.

KENNISPARTNER VARKENS.NL

varkens-website

ADVIES OP MAAT VOOR VARKENS.NL?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem contact met u op!

Wouter Otto
Media Adviseur Varkens.nl
Tel: 06 27 14 99 76